Opis

Vizit karte
oslikavaju Vas odnosno Vašu djelatnost i učvršćuju kontakte sa Vašim poslovnim partnerima. Ako dobro uskladimo njeno značenje i njen dizajn, dobićemo efekat da kada zatrebate poslovnom partneru, lako nadje Vašu, medju svim ostalim vizit kartama.Vizit karta može služiti i kao odličan vid reklame, pogotovo kod uslužnih, majstorskih i zanatskih delatnosti jer pored kontakt podataka koje sadrži može imati ilustracije ili fotografije ličnih radova i time ujedno podiže Vaš renome.Lijepo osmišljena i kvalitetno uradjena vizit karta rijetko kada bude bačena ili izgubljena i ljudi je rado daju prijateljima kao preporuku.U našoj kompaniji, pored profesionalnog dizajna vizit karte, imate mogućnost velikog izbora materijala od kojih želite da budu izrađene, (glatkih ili mat premaznih papira, reljefnih, konturnih…) zatim mogućnosti dorade kao što je plastifikacija ili zakošenje ćoškova…

Klasične vizit karte

Klasične vizit karte izrađuju se u veličinama od 9cm x 5cm i 8,5 x 5,5cm. Štampaju se na 250gr. ili 300gr. kunsdruku. Po želji klijenta mogu se štampati jednostrano ili obostrano . Nakon štampe vizit karte se po želji plastificiraju mat ili sjajnom folijom.

Parcijalni lak

Ukoliko želite efektnu vizit kartu definitivno je ovo prava opcija za vas. Na gotovu vizit kartu  na pojedinim djelovima nanosi se lak tako da je to mjesto ispupčenije od ostatka vizit karte i sjajnije. Još jedna zanimljiva varijanta za malo smjelija dizajnerska rješenja je da se kompletna štampa odradi samo providnim lakom na nekom tamnom mat papiru.

Papiri sa efektom

Na našem tržištu može se nabaviti više dekorativnih papira od kojih se mogu odraditi zanimljive vizit karte. Postoje reljefni (rebrasti) i efektni (perla) papiri. Osim u bijeloj boji ove vrste papira rade se i u drugim bojama . Na ovakvim papirima u dosta slučajeva nije moguća digitalna štampa i u tim prilakama primjenjuje se sito i uv štampa.

Plastične

U okviru naše proizvodnje posjedujemo mašinu za UV štampu koja ima mogućnost direktne štampe na plastici. Štampom na tankoj plastici providnoj ili u boji dobićete izuzetno atraktivne vizit karte koje će svakako ostaviti utisak na onoga kome je dajete. Laserskim opsjecanjem moguće je ovu vrstu vizit karte učiniti još primamljivijom.

Priprema

Ukoliko vi dostavljate pripremu ona treba da bude urađena u vektorskom formatu (.ai, .eps, .cdr) sa urađenim prepustima(bleedom) od 3mm oko svake vizit karte. Paleta boja korištenih u pripremi treba da je u CMYK skali. Naša je preporuka da se nijedna bitna informacija ne stavlja bliže od 5mm od ivice iz estetskih i tehničkih razloga. Pozovite nas i poslaćemo vam šablon za slaganje vizit karti.

Držači

Osim dizajna i štampe vizit karte kod nas možete pribaviti i zanimljive i kvalitetne držače vizit karti.Da se ne bi uvijek tražili sa vizit kartama kad treba da ih date najbolje je da vam uvijek budu pri ruci. U ponudi imamo kutijice koje možete nositi u torbi ili stone držače za jednu ili više vrsta vizit karti.