Opis

Razglednice

Standardna ponuda razglednica je zaista bogata, ali personalizovana razglednica sa vlastitim motivima je ipak nešto posebno.
Nudimo vam izradu personalizovanih razglednica s vašim fotografijama.
Neka i vaš turizam procvjeta – pošaljite vašim gostima razglednicu kao podsjetnik na sljedeće ljeto…
Pokažite na originalni način vašim  poslovnim saradnicima ili roditeljima, djeci i prijateljima da mislite na njih. Izaberite najbolje fotografije sa putovanja, izleta, rođendana i zabava  i izradite vaše posebne razglednice.


Klasične

Najbolji način da pozovete goste na otvaranje vašeg objekta ili manifestacije je prikladna pozivnica. Osim informacije pozivnica koristi kao svojevrsna karta za vaše goste. Napravite zanimljiv dizajn i ona će ostati divan podsjetnik na taj događaj. Najčešći oblik pozivnica je 1/3 A4 formata rađena na debljem kunsdruku ili reljefnom papiru. Ovaj oblik je najčešći odabir jer se pozivnice smještaju u klasični amerikan koverat.

Magnetne

Kao dodadatak ovoj vrsti ponude je i izrada magnetnih razglednica.Naime razglednica se štampa na posebnoj magnetnoj foliji i reže na željeni oblik i veličinu. Ova vrsta razglednice najčešćese se korsti kao magnet za frižider i odličan je promo artikal.

Praznične

Ovo je najčešći tip razglednica koji se kortsti u praksi. Naime kada želite da se obratite vašim klijentima u doba praznika najbolji je način da to uradite zanimljivom razglednicom. Za vas možemo osmisliti originalnu razglednicu koja će se razlikovati od ostalih. Svaku razglednicu možemo takođe personalizovati (nasloviti na primaoca). Osim štampane razgledice za vas možemo osmisliti i digitalnu. Ovaj oblik pogodan je za slanje u elektronskoj formi putem e-maila ili društvenih mreža.

Tipske sa uštampavanjem

Ova vrsta čestitki ili razglednica je svojim gotovim motivima već prilagođena za slanje u vrijeme Novogodišnjih i Božićnih praznika. Potrebno je samo uštampati vaš logo i pozdravni tekst i čestitka je spremna za slanje.

Koverte

Kao neizostavni dio u ovom segmentu je i prikladni koverat.On se takođe može personalizovati i prilagoditi čestitci ili razglednici koju šaljete. Za svečanije prilike predlažemo koverte rađene od finijih papira (sedefastih ili rebrastih) a za formalnije prilike imamo i tipske koverte koji se brendiraju štampom vašeg loga.

Pečat za vosak

U zavisnosti od prilike i vrste pozivnice kao vrhunski dodatak se primjenjuje personalizovani voštani žig.  Pečat se izrađuje od mesinga i vrlo je otporan i dugotrajan. Na koverat ili pozivnicu se nakapa pečatni vosak a žigom se u vosku napravi trodimenzionalni otisak .