Opis

Radna odijela i kombinezoni

Zanatske djelatnosti ,održavanje i obezbjeđenje su glavni sektori kojima su ovi artikli osnova uniforme. Mi u ponudi imamo više modela radnih odijela ( jakna+pantalone) i kombinezona (jednodjelna uniforma). Materijali od kojih se izrađuju su izuzetno otporni na dugotrajno nošenje a njihova debljina opredeljuje da li su namijenjeni za hladnije ili toplije vrijeme. U našoj ponudi imamo tipske modele i modele koji se mogu prilagoditi vašim potrebama.

Brendiranje

Svi modeli iz ove grupe proizvoda mogu se brendirati sito štampom ili vezom. U zavisnosti od preporučenog načina održavanja odnosno materijala od kojih su napravljeni preporučujemo jedan ili drugi oblik brendiranja.Modeli koji su napravljeni za pranje na nižim temperaturama brendiraju se sito štampom  dok se kod modela koji zahtjevaju pranje na većim temperaturama preporučuje vez. Takođe, na nekim modelima moguće je odraditi našivanje čičak trake tako da se vezena aplikacija može skidati prilikom pranja.


Dvodjelno radno odijelo

Ova uniforma se sastoji od jakne i pantalona. Pantalone mogu biti klasične,takozvane „džeparice“ ili pantalone sa tregerima. Ove uniforme se izrađuju od diolena i kepera različitih debljina i sastava. Za posebne potrebe mogu se izrađivati i od materijala koji su vodootporni ili otporniji na kiseline. Osim klasičnih modela mogu se izrađivati i sa dodacima fluo traka,dodatnim ojačanjima i u bojama po vašoj želji .

Jednodijelno radno odijelo – kombinezon

Kombinezoni se izrađuju od istih materijala kao i dvodjelna radna odijela (diolena i kepera). Mogu se izraditi jednobojni ili u kombinaciji boja. Opciono mugu biti modeli sa umetcima ili ekstra džepovima sa dodacima reflektujućih traka.