Opis

Prsluci i jakne

Za sve vaše aktivnosti na otvorenom prilikom hladnijih mjeseci u ponudi imamo zanimljive prsluke i jakne. Ovaj dio uniformi izuzetno je koristan i rado nošen kod svih naših klijenata. Postoji više modela prsluka i jakni. Za vas možemo obezbijediti tanje (proljećnje i jesene) modele a neki od modela se rade i od nepromočivog materijala.  Zimi vam možemo obezbjediti  deblje futrovane (postavljene) modele koji ni po kvalitetu ni po dizajnu ne zaostaju za modnim artiklima iz ovog asortimana.

Brendiranje

Svi modeli iz ove grupe proizvoda mogu se brendirati sito štampom ili vezom. U zavisnosti od preporučenog načina održavanja odnosno materijala od kojih su napravljeni preporučujemo jedan ili drugi oblik brendiranja. Modeli koji su napravljeni za pranje na nižim temperaturama brendiraju se sito štampom  dok se kod modela koji zahtjevaju pranje na većim temperaturama preporučuje vez. Na modelima koji su rađeni od većinski poliesterskim materijalima (minimum 60%) moguće je i sublimaciono brendiranje u punom koloru.

 


Ugostiteljski prsluci

U našoj ponudi je nekoliko modela prsluka koji se prvenstveno koriste u ugostiteljstvu ali i u drugim uslužanim djelatnostima. Prsluci za konobare, šankere, šefove sala, recepcionare i slične djelatnosti izrađuju se od različitih materijala koji po dizajnu i boji odgovarju potrebama vašeg objekta. Kao i ostali oblici uniformi izrađuju se muški i ženski modeli.U zavisnosti od stila uniforme koji želite da postignete prsluci se izrađuju od jednobojnih ili dezenarinih materijala.

Tanji prsluci

Izuzetno koristan dio uniforme za razne djelatnosti. Dobro osmišljenim dizajnom ovaj artikal može biti fantastičan promo artikal bilo da uniformišete zaposlene u trgovinama , buticima, kancelarijama ili poklanjate klijentima.Postoji više modela i debljina a prednost im je što se mogu sašiti i u kombinaciji boja vaše firme. Izrađuju se muški i ženski modeli.

Deblji prsluci

U sklopu naše ponude su i postavljeni prsluci .Najčešće ih upotrebljavaju zaposleni čiji posao zahtjeva boravak napolju ili na mjestima bez grijanja.Postoji više modela i materijala od kojih se izrađuju. Postoje modeli koji se izrađuju od nepromočivih materijala.Po želji moguće je poručiti i personalizovane prsluke koji će imati dodatne elemente (reflektujuće trake,ekstra džepovi,ojačanja i sl.)

Jakne

Ponuda jakni se sastoji od tanjih i debljih modela namijenjenih za različite djelatnosti. Tanje jakne ,najčešće u vidu jakni za kišu,koriste se podjednako u različitim djelatnostima.One su takođe zanimljiv promo artikal.
Deblji postavljeni modeli koriste se kao uniforma za zaposlene u obezbjeđenju, transportu, zanatima , benzinskim pumpama i sl. Izrađuju se od različitih materijala i mogu se peronalizovati dodavanjem reflektujućih traka,dodatnim džepovima, ojačanjima i sl.