Opis

Promo kese

Možemo Vam ponuditi veliki izbor reklamnih papirnih kesa u klasičnoj kunsdruk varijanti ili od natron papira. Reklamne kese se dodatno uštampavaju tehnikom sito ili UV štampe
Kod većih i srednjih tiraža se radi sito uštampavanje direktno na papirnu kesu, a kod manjih tiraža se radi brendiranje pvc folijama koje se zatim lijepe na kesu.

Takođe, možemo Vam ponuditi i luksuzne reklamne kese, sa kvalitetnom ofset štampom, koje su veoma praktične ali i atraktivne kao reklamni proizvod. Proizvodnja ovih ekskluzivnih ukrasnih kesa podrazumjeva korišćenje najkvalitetnijeg papira (polu-kartona), sa sjajnom ili mat plastifikacijom.


Tipske

Postoji nekoliko oblika i modela tipskih kesa koje se brendiraju  sito štampom ili naljepnicom. Kese ze izrađuju u različitim dimenzijama,  od malih za poklone do velikih trgovačkih kesa za butike.

Personalizovane

Ovaj tip kesa se prvo štampa i plastificira a nakon toga sastavlja. Postoji par standardnih veličina a po potrebi je moguće  izraditi i veće kese .Za izradu kesa specifičnih dimenzija ili oblika potrebna je izrada štance odnosno šablona za rezanje.Postupak izrade štance zahtjeva dodatno vrijeme i novac i neisplativ je za manje tiraže.Osim dizajna koji može da bude u koloru možete  opciono brendirati i ručke kese. Mogu se raditi od poliester trake na kojoj je takođe moguća štampa.

Priprema

Priprema