Opis

Pozivnice

U životu nam se dešavaju mnoge lijepe stvari, ali neke od njih želimo posebno da proslavimo sa dragim ljudima i poslovnim partnerima. Najčešće su to vjenčanja, rodjendani ,poslovni događaji. Kako bismo pozvali sve te drage ljude, a da to nije telefonskim putem,već na neki posebniji način, potrebne su Vam pozivnice koje treba da ostave dobar utisak na njih,kako bi poželjeli da Vam se pridruže u tom događaju.


Klasične

Najbolji način da pozovete goste na otvaranje vašeg objekta ili manifestacije je prikladna pozivnica. Osim informacije, pozivnica služi kao svojevrsna karta za vaše goste. Napravite zanimljiv dizajn i ona će ostati divan podsjetnik na taj događaj. Najčešći oblik pozivnica je 1/3 A4 formata rađena na debljem kunsdruku ili reljefnom papiru. Ovaj oblik je najčešći odabir jer se pozivnice smještaju u klasični amerikan koverat.

Rezane po konturama

Imate želju da inpresionirate goste. Pozovite ih na vašu svečanost originalnom pozivnicom.Rezane,savijene ili upakovane na neobičan način ova vrsta pozivnica nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U zavisnosti od događaja predložićemo vam unikatna rješenja.


Trake

Trake su u sklopu ove grupe proizvoda kao dodatna oprema koja umnogome čini pozivnice zanimljivijim i elegantnijim.Moguća je potpuna personalizacija :štampa vašeg imena ,manifestacije i sličnog u bojama po želji.

Koverat

Da bi vaše pozivnice dobile na ekskluzivnosti smjestite ih u kvalitetan i personalizovan koverat. U zavisnosti od povoda i vrste pozivnice u ponudi imamo  klasične koverte pa sve do luksuznih rađenih od najfinijih papira. Sve koverti se mogu personalizovati i naglasiti na primaoca.

Pečat za vosak

U zavisnosti od prilike i vrste pozivnice kao vrhunski dodatak se primjenjuje personalizovani voštani žig.  Pečat se izrađuje od mesinga i vrlo je otporan i  dugotrajan .Na koverat ili pozivnicu se nakapa pečatni vosak a žigom se u vosku napravi trodimenzionalni otisak .