Opis

Naljepnice

Naljepnice su jedna od traženijih grafičkih usluga . Česti klijenti su nam proizvođači hrane i pića, kozmetičkih proizvoda, elektronskih proizvoda, hemije itd. ali i klijenti koji naljepnice koriste kao vid oglašavanja lijepeći ih na prometnim mjestima gdje mogu da ponude svoje usluge.

Naljepnice izradjujemo na digitalnim tabačnim štamparskim mašinama sa vrhunskim kvalitetom otiska. Kada su potrebne vodootporne naljepnice, otporne na vremenske uslove, štampu radimo na PVC foliji i to na digitalnim mašinama koje štampaju iz rolne – ploterima. Treća opcija je Print & Cut. To je opcija štampe naljepnica ukoliko imate potrebu za nepravilnim oblikom (kružne, ovalne, zvezdaste, trouglaste…) U ovoj varijanti se naljepnice prvo odštampaju, a zatim se koristi mašina (cutter) koja ih izricuje (zasiječe) po ivicama.


Klasične

Klasične aljepnice se izrađuju  na samolepljivoj foliji koja u zavisnosti od potrebe može biti sjajna,mat,providna,ili sa tamnom podlogom.Režu se u kvadratne oblike ili se opsijecaju po željenim konturama  .

3D stikeri

Ovaj vid naljepnice je izuzetno atraktivan vid brendiranja . Posle štampe, naljepnica se opsijeca u neki oblik a onda se naliva specijalna smola koja joj daje trodimenzioni izgled. Često se upotrebljava kod brendiranja  promo proizvoda i podjednako se može koristiti i za unutrašnju i za spoljašnju upotrebu.