Opis

Mantili
Ova grupa proizvoda zastupljena je kao sastavni dio uniformi u nekoliko djelatnosti.U zavisnosti od toga, mantili  se prave od različitih materijala i u različitim modelima. Mantili se takođe krojem razlikuju u zavisnosti da li su za muškarce ili žene. Mantil kao dio uniforme najzastupljeniji je u medicini i djelatnostima vezanim za održavanje. Osim ove dvije grupe djelatnosti mantili se koriste  u trgovini i u sektorima gdje se radi sa hranom. Po vašoj želji, možemo Vam obezbijediti i mantile u bojama i kombinacijama boja vaše firme.

Brendiranje

Mantili iz ovog dijela se brendiraju direktnom sito štampom ili vezom.
Važna napomena: bez obzira da li se radi o bijelim ili mantilama u drugim bojama prvo pranje se vrši na temperaturi do 40stepeni radi stabilizacije materijala..

Bijeli program

Mantili iz ove grupe najčešće se proizvode od kvalitetnog pamučnog materijala koji je namijenjen za pranje na većim tempeaturama.Upotrebljavaju se kao sastavni dio medicinske uniforme ili u prehrabenoj industriji. Zbog specifične upotrebe i potrebe za čestim pranjem proizvode se od kepera (100%pamučnog materijala), diolena (65%pamuk 35%poliester) u različitim debljinama, od tankog 160gr. do debljeg 240gr.Osim bijele boje koja je najzastupljenija koristimo i materijale u bojama sa istim karekteristikama bijelog materijala. Plavi i zeleni dioleni su najčešće upotrebljavani materijali osim bijelog.Ove dvije boje se najčešće koriste u medicini .Osim jednobojnih modela možemo vam opciono ponuditi i mantile sa umetcima u drugoj boji.

Muški modeli

Mantili za muškarce se rade u nakoliko modela. Osnovne razlike između modela odnosi se na izgled kragne, načina kopčanja ,dužine i broja džepova.

Ženski modeli

Ova grupa proizvoda se takođe izrađuje u više modela. Za razliku od muških modela ženski modeli su strukirani i kraći.Kao i muški modeli mogu se raditi jednobojni ili sa umetanjem materijala u drugoj boji.

Radni mantili u boji

Za izradu radnih mantila iz ove grupe koriste se razne grupe materijala koji se prilagođavaju djelatnosti za koju se izrađuju. Ovakve mantile najčešće koriste zaposleni u sektoru održavanja higijene i kao dio uniforme za zaposlene u magacinima .Kao i u prethodnom dijelu postoje muški i ženski modeli.Rade se jednobojni i u kombinaciji boja.

Brendiranje

Za razliku od bluza koje se izrađuju od materijala koji se peru na većim temperaturama bluze iz ove grupe se peru na temperaturi do 40 stepeni.Iz tog razloga moguće ih je brendirati raznim tehnikama štampe poput sito preslikača,termo flok i flex folije,digitalni preslikač i sl.