kosulje_promotive_uniforme

Opis

Košulje

Jedan od načina da vašim klijentima pokažete ozbiljnost sa kojom vi pristupate poslu je da vaši zaposleni budu uniformisani. Jedan od bitnih segmenata uniforme je i košulja.
U zavisnosti od djelatnosti i sezone, košulje se razlikuju po materijalima i modelima .Za poslove gdje je potrebna otpornost na otežane uslove rada preporučujemo radne košulje koje su izrađene od čvršćih pamučnih materijala dok za djelatnosti u kancelarijskim i uslužnim djelatnostima preporučujemo laganije materijale. Kao i kod ostalih uniformi razlikuju se muški ženski modeli.
U zavisnosti od sezone,šiju se košulje dugih ili kratkih rukava. Ukoliko imate potrebu da još više istaknete uniformu za vas možemo odraditi košulje sa umetcima koji su u bojama vaše firme . Na taj način  dobićete košulju koja je unikatna i koja će vas odvojiti od konkurencije i učiniti vaš brend još prepoznatljivijim.

Brendiranje

Svi modeli iz ove grupe proizvoda mogu se brendirati sito štampom ili vezom. U zavisnosti od preporučenog načina održavanja odnosno materijala od kojih su napravljeni preporučujemo jedan ili drugi oblik brendiranja. Modeli koji su napravljeni za pranje na nižim temperaturama brendiraju se sito štampom  dok se kod modela koji zahtjevaju pranje na većim temperaturama preporučuje vez. Na modelima koji su rađeni od većinski poliesterskim materijalima (minimum 60%) moguće je i sublimaciono brendiranje u punom koloru.


Klasične

Muške i ženske košulje izrađene od kvalitetnog jednobojnog ili dezeniranog puplina su sastavni dio uniformi za mnoge djelatnosti koje su vezane za kancelarijski posao ili posao u ugostiteljstvu i trgovini. Izrađuju se dugog i kratkog rukava a mogu biti izrađene i u bojama i kombinacijama po vašoj želji.

Radne

Za djelatnosti u kojima zaposleni obavljaju poslove na otvorenom ili su im potrebne košulje koje su otpornije na nešto teže uslove ,izrađujemo košulje od otpornijih materijala poput diolena. Najčešće djelatnosti koje koriste košulje rađene na ovaj način su obezbjeđenje, transport, marketi, magacini, zanati i sl. Ove košulje se takođe izrađuju u muškom i ženskom modelu,mogu biti  jednobojne ili u kombinaciji boja.

Specijalni modeli

U prilici smo vam ponuditi i specijalne modele koji su izrađeni po vašoj želji, sa dodacima poput trake koja drži kratak rukav, epoletama, ruskom kragnom, etno dodacima i sl.