Opis

Kompleti uniformi
Iako postoje kao samostalni artikli na ovom mjestu vam prikazujemo artikle koji sačinjavaju pojedine komplete uniformi. Komplete smo podijelili po djelatnostima za koje se upotrebljavaju. Ovo ne predstavlja našu kompletnu ponudu jer vi možete uticati u stvaranju sopstvenog kompleta. Postoje tipski kompleti koje možete poručiti ili vi odrediti koji dio uniforme želite u kompletu.

Medicina

Medicinske uniforme se izrađuju od materijala koji su pogodne za pranje na većim temperaturama. Izrađuju se uglavnom bijeloj boji ali i u zelenoj i plavoj boji po potrebi. Medicinski kompleti se uglavnom sastoje od bluze i pantalona. Postoji nekoliko modela i to u muškom i ženskom kroju. Bluze mogu biti na raskopčavanje ili na V izrez a pantalone se uglavnom izrađuju sa lastikom i učkurom a po želji mogu biti na pojas i gajkama za kaiš.
Osim bluza i pantalona jedan medicinski set može sadržati i mantil i majicu.Kao dodatni asortiman u našoj ponudi su i razne kape , bandani i marame.

Brendiranje

Mantili iz ovog dijela se brendiraju direktnom sito štampom ili vezom.Važna napomena: bez obzira da li se radi o bijelim ili mantilama u drugim bojama prvo pranje se vrši na temperaturi do 40stepeni radi stabilazacije materijala.

Kuhinja

U sklopu naše ponude su i komplet uniforme za zaposlene u kuhinjama kako velikih hotela i restorana tako i malih ugostiteljskih objekata i fast food radnji. Komplete ovih uniformi formiramo na osnovu objekta,vrste kuhinje i radne pozicije u kuhinji. Imamo uniforme za kuvare, pizza majstore, roštiljdžije, pomoćno osoblje, održavanje, dostavu. Kompleti se izrađuju u posebnim modelima za muškarce i žene. Kompleti uglavnom sadrže bluzu, majicu, pantalone, kapu i kecelju. Kao i u prethodnim kompletima vi možete birati kakav komplet želite da napravite.Ovaj princip se odnosi i na odabir materijala, boja i dezena.

Brendiranje

Artikli iz ovog dijela uniformi se brendiraju direktnom sito štampom ili vezom.Važna napomena: bez obzira da li se radi o bijelim ili mantilama u drugim bojama prvo pranje se vrši na temperaturi do 40stepeni radi stabilazacije materijala.

Konobari

Za potrebe uniformisanja restoranskih ili kafe konobara u našoj ponudi imamo više kompleta. Komplet uniforme za konobare se razlikuju od stila koji je zastupljen u objektu i od vrste objekta.Osnova kompleta restoranskih konobara sačinjavaju košulje,pantalone i pregače ili kecelje.  Za zaposlene u kafeterijama,klubovima ili objektima u kojima se služi piće košulju najčešće zamjenjuju polo majice. Za vaše potrebe možemo izraditi i peronalizovane komplete koji bi bili u bojama i stilu vašeg enterijera. Uniforma stilom treba da prati temu objekta tako da gost ima potpuni doživljaj kad boravi u vašem prostoru.

Trgovina

Pojam trgovinskih objekata je dosta širok . On uključuje sektore marketa,butika,tehničke opreme,prodavnica robe široke potrošnje i sl. U zavisnosti od djelatnosti preporučujemo različite setove odjeće. Najčešći kompleti sadrže košulje i majice,pantalone i prsluke. Izrađjuju se u ženskoj i muškoj varijanti a postoji i još dosta dodataka koji mogu sačinjavati jedan komplet.Neki od osnovnih dodataka su marame,kape i kecelje.

Brendiranje

Za razliku od uniformi koji se izrađuju od materijala koji se peru na većim temperaturama artikli iz ove grupe se peru na temperaturi do 40 stepeni. Iz tog razloga moguće je brendiranje raznim vidovima štampe poput sito preslikača,termo flok i flex folije,digitalni preslikač i sl.

Zanati i Obezbijeđenje

U okviru ove grupe djelatnosti, komplete uniformi ulavnom sačinjavaju radna odijela i kombinezoni sa dodacima prsluka ili jakni. Izrađuju se od debljih ili tanjih materijala i sa mogućnošću postavljanja određenih djelova uniforme.Zaposleni u sektoru obezbijeđenja često koriste i majice,košulje i kape.Uniforme mogu biti  jednobojne ili  u kombinacijama boja po vašoj želji.

Brendiranje

Za razliku od uniformi koji se izrađuju od materijala koji se peru na većim temperaturama artikli iz ove grupe se peru na temperaturi do 40 stepeni.Iz tog razloga moguće je brendiranje raznim vidovima štampe poput sito preslikača,termo flok i flex folije,digitalni preslikač i sl .