Opis

Knjige

Ukoliko imate potrebu za štampom knjiga u tiražu koji je npr. ispod 300 primeraka (minimalan broj komada za isplativost u offset štampi), ili Vam je knjiga potrebna u kratkom roku, mi Vam možemo izaći u susret. Digitalni otisak je već odavno po kvalitetu sustigao offset štampu, dok je brzina realizacije na strani digitalne štampe.

Za meke korice koristimo od 250-400 grama kunstdruck sa mat ili sjajnom plastifikacijom. Za tvrde korice koristimo kaširane lepenke plastificirane mat ili sjajnom folijom. Papir koji koristimo za unutrašnje strane se, po gramaturi, kreće od 80 do 250 grama, u mat ili sjajnoj verziji.

Povezivanje odnosno koričenje knjiga može biti izvedeno na nekoliko načina: broširani povez, meki povez, tvrdi povez.


Vrsta štampe

U koliko su vam potrebni manji tiraži  onda vam svakako preporučujemo izradu u digitalnoj štampi. Ako su vam pak potrebni veći tiraži onda je mnogo isplativije raditi u ofset tehnici.

Dorada i povezivanje

U zavisnosti od oblika i broja strana preporučujemo različite oblike povezivanja knjiga.
Povezivanje može biti na spiralu,klamer broširano ili binder.
Osim štampane knjige , možemo izraditi i knjigu u digitalnom formatu narezanu na cd,dvd ili usb memoriju. Za vas možemo izbrendirati i medij na koji se narezuje kao i napraviti adekvatno pakovanje. U savremenim načinima komunikacije digitalni oblik prezentiranja publikacije je više nego poželjan oblik informisanja klijenata.

Držači

U našoj ponudi imamo više modela držača za knjige .Osnovana podjela je na stone,zidne i podne. U zavisnosti od vaše potrebe odnosno od mjesta na kojima se knjige izlažu mi bi vam predložili model. Osim ovih modela za vas možemo izraditi specijalne držače koji će biti u potpunosti prilagođeni formatu knjiga koji vi posjedujete.