Opis

Kanvas

Slikarsko platno je oduvijek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička djela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ram je savršeno rješenje za oplemenjivanje Vašeg ambijenta bilo da je to Vaš dom ili radni prostor, kancelarija ili dnevna soba koja će Vam pružiti ogroman užitak svaki put kada boravite u prostoriji gdje je montirana.


Blind ram

Blind ram je osnovni oblik montaže canvas platna pri čemu se platno zateže i ukucava za pozadinski drveni ram, a koji se ne vidi nakon montaže.Nakon zatezanja i montaže ukucavaju se kukice koje služe kao nosači.U našoj ponudi postoje i specijalni ekserčići sa vođicom za ukucavanje koji se jednostavno bez mašina ukucavaju u zid.

Uramljivanje

Osim osnovnog blind rama canvas grafika se može montirati i sa ekskluzivnim ramovima sa i bez paspartua (ukrasnog dodatka između rama i platna). Prednost canvas grafika što za relativno mali novac možete uradti velike ili male zidne grafike i time oplemeniti prostor.

Diptih, triptih

Ukoliko  želite  možemo jednu grafiku izdijeliti na više djelova tako da možete dobiti interesantne i dopadljive grafike u nizu.