Opis

Kalendari

Kalendar je popularno sredstvo koje Vas prati 365 dana u godini i kao takav idealan je poslovni poklon Vašim partnerima. Možemo Vam ponuditi zidne i stone kalendare u tipskim varijantama gdje se uštampava Vaša reklamna poruka i kontakt podaci ili kao potpuno univerzalan proizvod koji će se prilagoditi samo Vašim potrebama i željama.


Zidni

Personalizovani zidni kalendari odrađeni sa dopadljivim i neuobičajenim dizajnom biće lijep poklon svim vašim klijentima. Izrađuju se u različitim formatima. Mogu biti u vidu postera gdje je čitava godina na jednom većem listu ili gdje su listovi podijeljeni na mjesece sa fotografijama iz vašeg poslovanja.

Stolni

Personalizovani stoni kalendari su odličan promo artikal koji će vašem klijentu biti artikal koji će rado koristi.Posebnim dizajnom mogu se odraditi stoni kalendari koji imaju ulogu planera gdje vaš klijent može zapisati obaveze za taj dan u narednom periodu. Kao poseban dodatak stonim kalendarima mogu se dodavati različiti samolepljivi ( post it) blokovi i naljepnice za obilježavanje stranica. Mogu se izraditi i kalendari kod kojih su listovi promjenjivi tako da osnova kalendara ostaje stalna a da se svake godine mijenjaju samo listovi. Osim osnovnog „šator“ oblika mogu se izrađivati i kalendari rađeni u različitim oblicima koji podsjećaju na vaše poslovanje .

Džepni

Mada je u doba pametnih telefona štampani kalendar umnogome izgubio funkciju i dalje postoji veliki broj ljudi koji često koriste baš ovaj vid. Mali štampani džepni kalendar kao samostalni artikal ili kao dodatak nekom drugom artiklu (vizit karti, fascikli,brošuri i sl.) je i dalje zanimljiv promo artikal koji osim pokazivanja datuma vašim klijentima može pružiti još informacija (web sajt,telefone,adrese,e mailove i sl.)

Tipski sa uštampavanjem

Najčešći i najjeftiniji vid štampe kalendara je uštampavanje vašeg loga i podataka na već gotove kalendare.Oni mogu biti zidni u više formata i oblika kao i stoni.Rađeni su tematski tako da se odabirom teme možete približiti ciljnoj grupi klijenata ili oblikom posla kojim se bavite.