Opis

Fascikle

Potrebu za fasciklama ima gotovo svako ozbiljnije preduzeće. Visok nivo profesionalnosti predstavlja kada Vašu dokumentaciju, ugovore ili poslovne ponude svojim klijentima predajete u sopstvenim fasciklama, dizajniranim u stilu Vašeg preduzeća, sa vašim logom i podacima.

Fascikle koje izrađujemo imaju mogućnost štampe samo na spoljnoj strani ili i na spoljnoj i  na unutrašnjoj, odnosno obostrano.

 


Klasične

Ova kategorija fascikli podrazumjeva fasciklu štampanu na kunsdruku sa mat ili sjajnom plastifikacijom i sa standardnim džepom sa unutrašnje strane.Fascikle su za papire A4 formata.Mogu biti sa jednostranom ili obostranom štampom. Korištenjem digitalne štampe moguće je izraditi i manje tiraže fascikli a ako vam je potrebna veća količina onda se fascikle štampaju ofset tehnikom. Osim ovog oblika fascikle sa jednim džepom moguće je i izraditi i fascikle koje će biti prilagođene vašim potrebama sa više džepova ili dodataka.

Opcioni dodaci

Postoji nekoliko osnovnih dodataka kojima možete prilagoditi ovaj artikal . Ovo najčešće podrazumijeva izradu posebne štance (šablona za rezanje) koja oblikuje fasciklu. Možete dodati ili prorezati džep tako da može da se umetne vizit karta ili zalijepiti vrećicu u koju možete umetnuti cd. Osim ovog moguće je montirati ukrasnu vrpcu ili lastiku koja bi povezivala dokumente ili sl.

Tipske sa uštampavanjem

U standardnoj ponudi postoje vać izrađene tipske fasikle u više boja i oblika. One se brendiraju doštampavanjem u sito ili uv štampi.

Tvrde sa lastikom

Kaširanjem plastificiranog i štampanog papira na kartonsku lepenku sa dodavanjem lastike dobija se zanimljiv proizvod koji se podjednako koristi kao promo artikal ili kao fascikla za svakodnevnu upotrebu. Dobrim dizajnom za vas možemo proizvesti fasciklu u više dimenzija i debljina koja će upotpuniti vašu konferecijsku ili seminarsku ponudu promo artikala. Osim u promotivne svrhe u ovaj vid aritkla možete smjestiti i sačuvati vaše važne dokumente ili na atraktivan način predati ponudu vašim klijentima.