Opis

Duksevi

Duksevi, odnosno deblje majice su artikli koji su neophodan dio uniforme u određenim djelatnostima. Duksevi iz naše ponude se izrađuju od kvalitetnog materijala sa postojanim bojama i materijalom otpornim na dugotrajnu upotrebu.Kao i tanje majice duksevi se izrađuju u više modela za muškarce i žene. Osnovni materijali za izradu su futeri ( dvožilni i trožilni) ,roko futer i interlok.
Za specijalne potrebe moguće je i naručiti majice koje će biti izrađene u kombinaciji boja koja vam odgovara (rukavi u jednoj a ostatak majice u drugoj boji i sl.) Takođe moguće je poručiti i majice većih veličina od XXXL.

Brendiranje

Da bi duks bio rado nošen osim dobrog materijala potreban je i dobar dizajn i kvalitet štampe ili veza. U sklopu naše firme imamo savremene načine brendiranja tekstila. Postoji nekoliko načina brendiranja majica u zavisnosti od količine i vrste majica koje radite. Najčešće zastupljen oblik brendiranja je sito štampa koja može biti direktna (direktno bojom na platno) ili preslikač (prenošenje boje termo presom na platno).Oba oblika sito štampe su kvalitetna a na klijentu je da se opredijeli za vrstu. Osim sito štampe brendiranje se vrši i digitalnom štampom. Štampa se na termo foliji koja se nakon štampe opsijeca po konturama i termo presom nanosi na artikal. Prednost ovog oblika štampe je postizanje kvalitetnih kolornih aplikacija na tekstilu. Osim pomenutih tehnika štampe možemo vam ponuditi i kompjuterski vez. Vezene aplikacije se mogu direktno raditi na majici ili našivanjem već postojećih aplikacija koje su urađene na parčetu tkanine.

 


O izrez

Duksevi i majice dugog rukava izrađuju se od različitih materijala. U ponudi imamo dukseve od dvožilnog i trožilnog futera,interloka i roko futera. Izrađuju se u više boja.Izrađuju se u veličinama od S do 3XL.Po želji se mogu izrađivati muški i ženski modeli i u kombinacijama boja.

Duks sa kapuljačom

Osim klasičnih dukseva u ponudi imamo i dukseve sa kapuljačom i dukseve na raskopčavanje. Duksevi se izrađuju od različitih materijala futera,polara,roko futera i interloka.Izrađuju se muški i ženski modeli a mogu se izraditi i modeli u kombinacijama boja.