Specifikacije

Držač flajera

Jedan od proizvoda iz našeg asrotimana koji bismo posebno željeli da izdvojimo predstavljaju stalci za flajere. Nosači reklamnog materijala, brošura, letaka, flajera i lifleta predstavljaju idealno rješenje za sve one kojima je dosadilo da flajeri na pultu ili stolu budu nužno zlo kako bi informacija o njihovim proizvodima i uslugama dospjela do njihovih klijenata. Korišćenjem stalaka, dobićete lijep estetski detalj koji će uljepšati svaki prostor.

Držač flajera 1/3 A4, jednodelni
Držač za brošure sa jednim džepom namjenjen za izlaganje brošura na pultu, stolu ili drugim izložbenim površinama. Stalak je namjenjen za brošure širine do 11cm i idealno je dimenzioniran za flajere, letke i druge štampane promo materijale rađene u “ameriken” formatu. Izrađen je od livenog klirita debljine 2mm metodom livenja u kalupu, izuzetnog kvaliteta obrade ivica i spojeva.

Trodjelni držač flajera 1/3 A4
Za slučaj kada je potrebno da stalak zauzima manje mesta u ponudi imamo i držač za brošure na tri nivoa (kaskadno postavljena džepa). Stalak odgovara za brošure čija širina ne prlazi 110m.

Držači za vizit karte

Držači za vizit karte su elemenat zanimljiv svima i predstavljaju dodatak koji može biti elegantan na svakom radnom ili stolu za sastanke.
Jednodjelni horizontalni držač za vizit karte širine 93mm. Elegantno rješenje za izlaganje vizit karte na vašem stolu ili info pultu koje će obezbjediti da vaš kontakt bude na dohvat ruke klijentima i mušterijama.

U ponudi imamo i nosače za vizit karte na više nivoa za slučajeve kada je potrebno na jednom mjestu postaviti veći broj vizit karti ili eventualno veći broj različitih vrsta vizit karti.

Držač za kataloge formata A4

Držač za brošure sa jednim džepom namjenjen za izlaganje brošura na pultu, stolu ili drugim izložbenim površinama. Stalak je namjenjen za brošure širine do230mm (23cm) i idealno je dimenzioniran za flajere, letke i druge štampane promo materijale rađene u klasičnom A4 formatu.  Izrađen je od livenog klirita debljine 2mm metodom livenja u kalupu čime se dobija izuzetan kvalitet obrade ivica i kvalitet spojeva.