Opis

Brošure

su popularno i opšte primjenjivo sredstvo informisanja tj. tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih skupova proizvoda odnosno usluga. Izrađujemo ih u raznim dimenzijama, na raznim vrstama papira u različitom opsegu, a sve u svrhu Vaše promocije i orginalnosti.

Potrebu za brošurama ima svaka proizvodnja, veleprodaja, trgovina, industrija… Kataloge i brošure najčešće radimo za trgovinska preduzeća, proizvođače prehrambenih proizvoda, galanterije, prodavnice tehničke robe, veleprodaje…

Najčešća potreba za brošurama je uoči održavanja sajmova ili manifestacija na kojima prodavci izlažu ili promovišu svoju robu.

Kod nas, pored profesionalnog dizajna brošura, imate mogućnost velikog izbora materijala od kojih želite da budu izrađeni, (glatkih ili mat premaznih papira,kundruck-a) zatim mogućnosti dorade kao što je plastifikacija, klamovanje, kaširanje.


Vrsta štampe

U koliko su vam potrebni manji tiraži brošura onda vam svakako preporučujemo izradu u digitalnoj štampi. Ako su vam pak potrebni veći tiraži onda je mnogo isplativije raditi u ofset tehnici.

Dorada i povezivanje

U zavisnosti od oblika i broja strana preporučujemo različite oblike povezivanja brošure.
Povezivanje može biti na spiralu,klamer, broširano ili binder.
Osim štampane brošure,  možemo izraditi brošure u digitalnom formatu narezane na cd,dvd ili usb memoriju. Za vas možemo izbrendirati i medij na koji se narezuje kao i napraviti adekvatno pakovanje. U savremenim načinima komunikacije digitalni oblik prezentovanja publikacije je više nego poželjan oblik informisanja klijenata.

Držači

U našoj ponudi imamo više modela držača za brošure .Osnovana podjela je na stone,zidne i podne. U zavisnosti od vaše potrebe odnosno od mjesta na kojima se brošure distribuiraju mi ćemo vam predložili model. Osim ovih modela za vas možemo izraditi specijalne držače koji će biti u potpunosti prilagođeni formatu brošure koji vi posjedujete.