Opis

Bluze

Ovaj segment radne uniforme se preferira u raznim djelatnostima. Bluze se u različitim modelima sreću u medicini, zanatskim djelatnostima, marketima, transportu, održavanju,obezbjeđenju i na drugim mjestima gdje se zahtjeva esteska i zaštitna funkcija uniforme. U zavisnosti od vrste djelatnosti kojom se vaša firma bavi izrađuju se u različitim modelima i od različitih materijala.

Brendiranje

Bluze iz ovog dijela uniformi se brendiraju direktnom sito štampom ili vezom.
Važna napomena: bez obzira da li se radi o bijelim ili mantilama u drugim bojama prvo pranje se vrši na temperaturi do 40stepeni radi stabilazacije materijala.


Bijeli program

Jedan od osnovnih elemenata uniformi za zdravstvene radnike su bluze.Osim u medicini, bluze iz ove grupe proizvoda koriste se u marketima. Zbog specifične upotrebe i potrebe za čestim pranjem proizvode se od kepera (100%pamučnog materijala) i diolena (65%pamuk 35%poliester), u različitim debljinama, od tankog 160gr. do debljeg 240gr.Osim bijele boje koristimo i materijale u bojama sa istim karekteristikama bijelog materijala. Plavi i zeleni su najčešće upotrebljavani materijali osim bijelog.Ove dvije boje se najčešće koriste u medicini . Osim jednobojnih modela možemo vam  ponuditi i bluze sa umetcima u drugoj boji.

Muški modeli

Postoji više modela muških bluza.Pošto je u ovom dijelu riječ o bijelom programu, najzastupljeniji su modeli za medicinu i za prehrambenu industriju i markete.

Ženski modeli

Kao i muški modeli iz ovog asortimana i ženski se izrađuju u više oblika.Ovo je oblik uniforme najčešće zastupljen u medicini i djelatnostima vezanim za prehrambenu industriju..

Bluze u boji

Za razliku od bijelog programa, ove bluze se izrađuju od diolena,kepera i drugih materijala u širokom spektru boja.Opciono vam možemo ponuditi bluze koje mogu biti u bojama vaše firme ili sa specijalnim dodacima poput reflektujućih traka,dodatnih džepova,ojačanja,skidanje rukava i sl.U zavisnosti od djelatnosti izrađuju se u različitim modelima i od različite debljine materijala.Bluze ove grupe koriste se kao uniforme u : zanatima, obezbjeđenju, održavanju, logistici, trgovini.

Brendiranje

Za razliku od bluza koje se izrađuju od materijala koji se peru na većim temperaturama bluze iz ove grupe se peru na temperaturi do 40 stepeni.Iz tog razloga moguće ih je brendirati raznim tehnikama štampe poput sito preslikača,termo flok i flex folije,digitalni preslikač i sl.