Opis

Blokovi

Blok za pisanje je skup papira sa odstampanim osnovnim podacima Vašeg preduzeća, a koristimo ga u svakodnevnom radu za pisanje raznih podataka. Obično ih izrađujemo u standardnim dimenzijama A4, A5, A6, . Zavisno o Vašim potrebama možemo ih doraditi na različite načine (lijepljeno u zaglavlju, perforirano i klamovano, spiralni povez…).

Najčešće ih stampamo na 80 g. offsetnom papiru. Blok za pisanje najčešće se sastoji od 100 listova, ali  ih po potrebi može imati više ili manje.


Formati

Osim osnovnog oblika blokova i klasičnih formata A4,A5 i A6 izrađujemo i druge personalizovane blokove. Blokovi se mogu rezati na nepravilne oblike i na taj način napraviti sjajan promo artikal.Povezuju se  spiralom,lijepljenjem ili klamerom. Kao opcija mogu se napraviti sa perforacijom ( bušenih rupica) radi lakšeg odvajanja listova.

Vrste

Korice se štampaju na debljem kunsdruku uglavnom bez plastifikacije a unutrušnjost može biti tipska ( prazna,na linije ili kvadratiće ) ili personalizovana gdje možemo osim osnovnih oblika odštampati vaše podatke i slično.Broj stranica u bloku nije predodređen ali se najčešće stavlja od 60 do 80 listova. Unutrašnjost se štampa uglavnom na 80gramskom ofsetnom papiru.