Nešto o nama

Mi smo tim kreativnih ljudi koji će pomoći da vaš posao dobije pravu podršku.

Kao što naš slogan kaže „ Naš posao je da promovišemo vaš posao“ mi smo posvećeni da pomognemo radu i napredovanju vaših poslovnih aktivnosti. Svakom projektu pristupamo sa ozbiljnjošću i trudimo se da za vas izaberemo najbolje proizvode i usluge .

Razvojom i uspjehom naših klijenata raste i naša firma. Trudimo se da konstantno poboljšavamo našu ponudu kako sa opremom tako i sa setom novih proizvoda i usluga koje možemo da vam pružimo. Cilj nam je da našim klijentima obezbijedimo kompletnu uslugu na jednom mjestu po cijenama koje su primjerene za kvalitet koji dajemo .

Ponosni smo na prijateljski odnos koji gajimo sa našim klijentima . Za nas su svi partneri bitni i cijenjeni bez obzira na veličinu firme. Znamo koliko je teško danas poslovati i zato i svaki posao, koliko god on mali bio, je bitan za našeg klijenta.

Kao našu prednost ističemo to što smo firma koja može završiti samostalno projekat od osmišljavanja idejnog rješenja , dizajna, proizvodnje pa sve domontaže. Znamo da vašu želju kroz naše dugogodišnje iskustvo pretočimo u savršene proizvode i usluge.

Voljeli bi da nas posjetite i pogledate našu kompletnu ponudu. Nadamo se uspješnoj saradnji.

Dobrodošli.

Radnim danima od 08h – 16h
Kancelarija – Izlošbeni salon Ul. Jovana Tomaševića 7 Podgorica
Proizvodnja – Grbe bb Spuž

Lokacije


Showroom: Jovana Tomaševića br.7, Podgorica, tel/fax: +382 20 202 640

Production: Grbe bb, Spuž, tel/fax: +382 20 886 185

Images Of Our Workplace

image 1
image 1
image 1
image 1